Harta site-ului
Ajutor
60 de elevi s-au familiarizatcu activitatea Serviciului de Intervenție și Protecție Civiă a Postului de salvatori și pompieri Coșnița
60 de elevi s-au familiarizatcu activitatea Serviciului de Intervenție și Protecție Civiă a Postului de salvatori și pompieri Coșnița

Pe data de 30 mai 2022,  la orele 10:00, în incinta Consiliului raional Dubăsari,  a avut loc întâlnirea elevilor claselor 2 a, 2 b, și a 4 a din  Liceul Teoretic ,, Ion Creangă” din s. Coșnița r-nul Dubăsari, cu efectivul Serviciului de Intervenție și Protecție Civiă a Postului de salvatori și pompieri Coșnița.
Elevii au  făcut cunoștință cu activitatea și funcționarea  Postului de salvatori și pompieri Coșnița, cu autospeciala de model Volvo FL -6,  cu autospeciala  de modelul ZIL 131 cu tracțiune sport, cu echipamentul din dotarea acestuia. 
Totodată, elevilor le-au fost aduse la cunoștință regulile de siguranță și apărare împotriva incendiilor în timpul vacanței de vară, sfaturi pentru comportamentul la bazinele acvatice și măsurile de prevenire ale altor riscuri potențiale.
Elevii claselor primare au rămas impresionați de exercițiile demonstrative ale angajaților postului de salvatori și pompieri Coșnița.
La măsura desfășurată au participat Constantin Motinga,  șeful Serviciului de prevenție a SSE Dubăsari, V. Țanga, responsabil de Serviciul de Intervenție și protecție Civilă a Postului de salvatori și pompieri Coșnița.
60 de elevi conduși de cadrele didactice din Liceului Teoretic ,,Ion Creangă” s-au familiarizat cu activitatea unui pompier și măsurile necesare de prevenire a incendiilor și alte acțiuni care pot pune în pericol viața.
Veaceslav ȚANGA, Secția administrație și servicii publice

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

60 de elevi s-au familiarizatcu activitatea Serviciului de Intervenție și Protecție Civiă a Postului de salvatori și pompieri Coșnița - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta